Urinez des si pierd urina. Neuromodulatia ma poate ajuta?

Neuromodulatia este o metoda de tratament relativ noua si recent imbunatatita. Aceasta nu este prezenta, ca reprezentata oficiala, in Romania.

A efectua un astfel de implant pe linga faptul ca este scump si in acest moment nu poate fi efectuat decit in vestul Europei, implica revizii periodice si reglari ale paramentrilor curentului (uneori saptaminale) care nu pot fi efectuati decit prin vizita la medic si suportul imediat al companiei; cum aceasta nu este prezenta inca in Romania a recurge la acest implant inseamna o probabilitate mare de insatisfactie pentru dumneavoastra si probabil imposibilitatea de a intretine generatorul de impulsuri!

 

 

Dr. Andrei Manu Marin

Dr. Andrei Manu Marin va este alaturi in dignosticarea si tratarea problemelor din sfera incontinentei urinare. Pentru orice intrebari pe care doriti sa i le adresati, folositi formularul de contact de mai jos.

Dr. Andrei Manu Marin
  • Specialist in urologie
  • Doctor in Stiinte medicale
  • Specialist in urodinamica
  • Cercetator in incontinenta urinara

Trimite mesaj

EvoMed

Va invitam sa programati o consultatie la Dr. Andrei Manu Marin in cadrul Centrului de diagnostic si tratament al tulburarilor urinare Evomed

str. Cezar Boliac nr. 21B, sector 3
tramvaie: 40, 56 (de la Metrou Piata Muncii).
troleibuze: 70, 79
autobuz: 104
Telefon:
0740 077 337
031 425 20 09
Email: programari@evo-med.ro

Cere o programare

Nume

Email

Mesaj